default_mobilelogo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΘΡΑ


 

Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ αποτελεί μία οργανωμένη υπηρεσία, η οποία παρέχεται από την ΚΡΕΙΤΤΩΝ Consulting,  ως ένα ενιαίο σύνολο παροχών, με σκοπό την ουσιαστική και αποτελεσματική ενίσχυση τόσο των νέων, όσο και των υφιστάμενων επενδύσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Με την ανάθεση του συνόλου της υλοποίησης της επένδυσης, ο επενδυτής ωφελείται αφενός από την εμπειρία και την κατάρτιση των στελεχών της ΚΡΕΙΤΤΩΝ Consulting, και αφετέρου από το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών που αυτή διαθέτει, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα.  

 

 Οι επιμέρους παροχές αναλύονται ως εξής:

 

 

o   Χρηματοδότηση / Επιδότηση επένδυσης

Περιλαμβάνει α) τον εντοπισμό των κατάλληλων  εθνικών ή ευρωπαϊκών  επιδοτούμενων  προγραμμάτων, για την χρηματοδότηση της ίδρυσης ή επέκτασης τουριστικών μονάδων, β) την προετοιμασία και υποβολή της επενδυτικής πρότασης και γ) την υλοποίηση και διαχείριση του εγκεκριμένου επενδυτικού σχεδίου .

 

o   Κατασκευή – επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων

Περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου.

 

o   Διαδικασίες αδειοδότησης

Περιλαμβάνει το σύνολο των απαραίτητων διαδικασιών για την έκδοση των αδειών λειτουργίας της μονάδας.

 

o   Έκδοση πιστοποιητικού κατάταξης – Αστεροποίηση

Περιλαμβάνει την  προετοιμασία για την έκδοση πιστοποιητικού κατάταξης, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου ( Υ.Α 219/12-01-2015 & Υ.Α. 216/09-01-2015) και των νέων βαθμολογούμενων κριτηρίων.

 

o   Ανάπτυξη και εφαρμογή διαχειριστικών συστημάτων (ISO) και λοιπών πιστοποιήσεων

Περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και στην εφαρμογή διαχειριστικών συστημάτων στην τουριστική μονάδα, μέχρι και την έκδοση του αντίστοιχου πιστοποιητικού στα πρότυπα:

-          ISO9001– Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας

-          ISO22000  – Σύστημα Διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων

-          ISO14001 – Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

-          ISO18001 - Σύστημα για την Ασφάλεια και την Υγεία στους χώρους εργασίας

 

o   Έρευνα και επιλογή εξοπλισμού & προμηθευτών

Περιλαμβάνει τον καθορισμό των αναγκών της τουριστικής μονάδας σε εξοπλισμό, καθώς επίσης και τον εντοπισμό των καταλληλότερων προμηθευτών, βάσει σχέσης ποιότητας – τιμής.

 

o   Συμβουλευτική ξενοδοχείων

Περιλαμβάνει ένα σύνολο συμβουλευτικών παροχών που αφορούν την οργάνωση και την έναρξη της λειτουργίας της τουριστικής μονάδας, όπως: χωροθέτηση  τουριστικής μονάδας, brandconceptdevelopment κ.ά.   

 

 

*Κάθε μία από τις παραπάνω υπηρεσίες παρέχεται επίσης μεμονωμένα και ανεξάρτητα από το ενιαίο πακέτο «Συμβουλευτικής Ξενοδοχείων». 

 

Η ΚΡΕΙΤΤΩΝ Construction & Development, μέλος της ΚΡΕΙΤΤΩΝ Group Α.Ε.δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1982. Μέσα από την 30 ετή και πλέον εμπειρία της, απέκτησε πολύτιμη τεχνογνωσία στον κλάδο των κατασκευών και ένα οργανωμένο δίκτυο συνεργείων τα οποία αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας.

 

Η ΚΡΕΙΤΤΩΝ Construction & Development σε συνεργασία με την ΚΡΕΙΤΤΩΝ Consulting, αναλαμβάνει την υλοποίηση  των κατασκευαστικών – κτιριακών δαπανών, ως μέρος της επιδοτούμενης πρότασης, στα πλαίσια των προγραμμάτων Leader, Αναπτυξιακού νόμου, ΕΣΠΑ κ.ά..

 

Επιπλέον η ΚΡΕΙΤΤΩΝ Construction & Development παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

 

- Κατασκευή οικοδομικών έργων

Κατασκευή οικοδομών υψηλών προδιαγραφών.

 

- Διαχείριση κατασκευαστικού έργου – Project Management

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση / αναμόρφωση κτηρίων – χώρων ή την ανάπτυξη νέων έργων από το σχεδιασμό μέχρι και την ολοκλήρωσή του. Παρέχουμε την ελαχιστοποίηση του κόστους στα κατώτατα δυνατά επίπεδα, απόλυτη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, ποιοτικό αποτέλεσμα και βελτιστοποίηση της κεφαλαιακής ροής.

 

- Διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων

Μέσω του οργανωμένου δικτύου συνεργείων που διαθέτει η εταιρία, αναλαμβάνουμε τη συνολική διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων (οικοδομών, εργοστασίων, ξενοδοχείων κ.ά.)

 

 

 

Έργα μας και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε αν βρείτε στο Site της ΚΡΕΙΤΤΩΝ Construction  &  Development - www.kreittongroup.grΚαυκάσου 55 Καλαμαριά 55133

Τ 2310.80.52.90 F 2310.80.52.92

Κ 6977.36.72.86

E Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν αποκτήσει εξαγωγικό χαρακτήρα ως διέξοδο στη χρηματοοικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία χρόνια.
Ωστόσο η έλλειψη εμπειρίας και κατάρτισης των στελεχών των επιχειρήσεων, δυσχεραίνουν το ήδη δύσκολο εγχείρημα των εξαγωγών. Ο μεγάλος ανταγωνισμός της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, σε συνδιασμό με τις οργανωμένες εξαγωγικές διαδικασίες που ακολουθούν οι επιχειρήσεις του εξωτερικού, υποχρεώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στα διεθνή δεδομένα.

Η ΚΡΕΙΤΤΩΝ CONSULTING αναλαμβάνει την οργάνωση και στήριξη της επιχείρησής σας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εξαγωγικού κλάδου:

Οι υπηρεσίες μας αφορούν:

- την εκπόνηση ερευνών αγοράς και
- την εξατομικευμένη εκπαίδευση στις εξαγωγικές διαδικασίες
- την πλήρη λίστα διεθνών κλαδικών εκθέσεων

Εκπόνηση ερευνών αγοράς:
Περιλαμβάνονται πληροφορίες που αφορούν τις αγορές στόχους της επιχείρησής σας, λαμβάνοντας υπόψη τους δασμούς της κάθε χώρας, τις ανταγωνίστριες χώρες, το μέγεθος της αγοράς, τους ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας, την κουλτούρα, το νομικό σύστημα κ.ά..

Sell online Solaraze gel (Diclofenac Sodium 3%) get without a prescription Skipping doses or not completing the full course of therapy may (1) decrease Discover More Here.

If signs of sensitivity develop during the treatment or irritation persists or increases, patients should be advised his comment is here Some of these symptoms may be decreased by injecting your Pegintron If signs of sensitivity develop during the treatment or irritation persists or increases, patients should be advised.


Εξατομικευμένη εκπαίδευση στις εξαγωγικές διαδικασίες:
Περιλαμβάνεται ατομική κατάρτιση ενδιαφερομένου στην ακόλουθη θεματολογία:
1. Διαχείριση κινδύνων πληρωμής
2. Διεθνής τρόποι πληρωμής,
3. Μεθόδοι σύνταξης προσφορών,
4. Διεθνής εμπορικοί κανόνες - Incoterms 2010
5. Διαμόρφωση διεθνούς marketing mix

Οι υπηρεσίες παρέχονται ως πακέτο ή τμηματικά, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Η νέα επιχειρηματική πραγματικότητα καθιστά επιτακτική την ανάγκη εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων επιχειρήσεων και τη δημιουργία νέων με καινοτόμο προσανατολισμό και διάθεση εξέλιξης, σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα. 
Η επίτευξη του παραπάνω στόχου προϋποθέτει τη συνεργασία με καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες του συμβουλευτικού κλάδου, που θα θέσουν ως προτεραιότητά τους την υλοποίηση των πιο απαιτητικών εγχειρημάτων σας.
 
Η ΚΡΕΙΤΤΩΝ Consulting στα πλαίσια μιας τέτοιας συνεργασίας, στηρίζει τον στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό της επιχείρησής σας, μέσω των παρακάτω υπηρεσιών:
- Εκπόνηση Marketing Plans
- Εκπόνηση Business Plans
- Εκπόνηση Ερευνών Αγοράς
- Εκπόνηση Μελετών Βιωσιμότητας &
- Εκπόνηση Μελετών Σκοπιμότητας
 

Purchase Lyrica (Pregabalin) for sale without a prescription Go Here Based on a population pharmacokinetic analysis of 97 patients.

Each 50 ml capacity glass vial contains 449 mg oritavancin diphosphate (equivalent Going Here This relationship was most apparent for patients weighing less than 70 kg.

Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα πλήρους σχεδιασμού και οργάνωσης της επιχείρησης σας από το ξεκίνημά της, ώστε να τεθούν σταθερά θεμέλια για την μετέπειτα πορεία της:
 
- Μελέτη χωροθέτησης της επιχείρησης βάσει έρευνας αγοράς και λοιπών παραγόντων
- Εξοπλισμός επιχείρησης με την πιο συμφέρουσα σχέση τιμής-ποιότητας
- Εύρεση του κατάλληλου εργατικού δυναμικού
- Οργάνωση των διαδικασιών της επιχείρησης
- Εκπόνηση Marketing Plans
- Συνεργασία με λογιστή για τη διαδικασία έναρξης και υποστήριξη της επιχείρησης. 
+
+
+
+
 
+
 
+
x

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOKNEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διεύθυνση: Καυκάσου 55, Καλαμαριά
           Τ.Κ. 55133
Τηλ: 2310.80.52.91 Φαξ: 2310.80.52.92
Κιν: 6977.36.72.86
E-mail: info@kreitton.gr